Kutatóintézetünk asszisztenst keres, a jelentkezési határidő 2023. szeptember 30.

Állatorvostudományi Kutatóintézet pályázatot hirdet asszisztensi munkakör betöltésére a Halkórtan és Parazitológia Témacsoportba

 

A munkakörbe tartozó megbízással járó főbb feladatok: Kísérleti halak, és egyéb vízi élőlények ellátása, akvárium rendszereink és konténeres recirkulációs rendszerünk működtetése. Részvétel a terepi munkákban (halászatok, mintagyűjtés természetes vizekben és halgazdaságokban), valamint a minták laboratóriumi feldolgozásában. Egyes adminisztrációs feladatok (megrendelések).

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: Szakirányú érdeklődés (akvarisztikai vagy egyéb halas előzmények, halbetegségek alapszintű ismerete), B kategóriás jogosítvány. angol nyelv legalább alapszintű ismerete. Kutatói halászati engedély megszerzésében (ha még nincs) segítünk.

Pályakezdők, diplomások vagy jelentősebb szabadidővel rendelkező felsőfokú képzésben részt vevő hallgatók jelentkezését is várjuk.

Munkaviszony időtartama: Határozott idejű, 1 évre szóló munkaviszony, hosszabbítási lehetőséggel.

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő.

A munkavégzés helye: 1143 Budapest, Hungária krt. 21.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: Fényképes szakmai önéletrajz. Iskolai/szakmai végzettséget igazoló dokumentumok másolata.

A megbízással járó előnyök: Továbbképzési lehetőség; kiszámítható munkaidő; változatos feladatok, biztos és bejelentett munkahely, vidékieknek bejárási támogatás.

Illetmény és juttatások: megegyezés szerint.

A munkakör betölthetőségének időpontja: A munkakör a pályázat elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2023. 09. 30.

A pályázat elbírálásának módja, rendje: A beérkezett jelentkezések alapján a munkáltatói jogok gyakorlója személyes meghallgatást követően dönt az állás betöltéséről.

 

Jelentkezni lehet Dr. Székely Csabánál a @emailn-ren.hu e-mail címen.