Intézetünk tudományos segédmunkatársat keres, a pályázat benyújtásának határideje 2022. szeptember 25.

Az Állatorvostudományi Kutatóintézet pályázatot hirdet tudományos segédmunkatárs munkakör betöltésére

Munkaviszony időtartama: határozott idejű, 1 évre szóló munkaviszony, többéves hosszabbítási lehetőséggel

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő

A munkavégzés helye: 1143 Budapest, Hungária krt. 21.

A munkakörbe tartozó megbízással járó lényeges feladatok

A parazitológiai kutatásokkal foglalkozó kutatócsoport egy aktuális projekt keretein belül a baromfitenyésztésben gazdasági károkat okozó élősködők és kártevők hazai elterjedtségét, járványtani szerepét vizsgálja, a védekezési és megelőzési stratégia fejlesztése érdekében. A fiatal kutató feladatköre elsősorban laboratóriumi kutatómunka, de lehetősége lesz a gyakorlat-orientált kutatás-fejlesztés lépéseinek elsajátítására is. További információ a projektről, valamint a kutatócsoport egyéb kutatásairól az intézet honlapján érhető el.

A megbízással járó előnyök: továbbképzési lehetőség (PhD képzés), részvétel hazai és külföldi konferenciákon, tanulmányutakon; kiszámítható munkaidő; változatos feladatok.

Illetmény és juttatások: megegyezés szerint.

Pályázati feltételek: állatorvos, biológus vagy ezekkel egyenértékű egyetemi oklevél (MSc); középfokú angol nyelvvizsga.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: molekuláris biológiában, laboratóriumi munkában szerzett gyakorlat; B kategóriás jogosítvány.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: fényképes szakmai önéletrajz a bérigény megjelölésével; iskolai végzettséget, nyelvtudást igazoló dokumentumok másolata; motivációs levél.

A munkakör betölthetőségének időpontja: a munkakör a pályázat elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2022. 09. 25.

Jelentkezés módja: Elektronikusan, az eszterbauer.edit@vmri.hu e-mail címre, dr. Eszterbauer Edit részére küldött emailben.